DeLaval dzesēšanas sistēma

DeLaval piena dzesēšanas sistēmas

Piena kvalitātes saglabāšanā svarīga ir ātra un efektīva piena dzesēšana. No tesmeņa iegūtais piens ir aptuveni 35° C temperatūrā, un svaigais piens ir ātri jāatdzesē. Tūlīt pēc ieguves piens saglabā dabisko pretestību pret baktērijām, taču tikai ātra atdzesēšana līdz glabāšanas temperatūrai aptuveni 4°-6° C novērš vai samazina turpmāku mikroorganismu vairošanos.

DeLaval piedāvā vispusīgāko piena dzesēšanas risinājumu klāstu, jo mēs zinām, cik svarīga piena ražošanas kvalitātei ir efektīva dzesēšana.

Piedāvājam noskatīties divas īsfilmiņas, kas uzskatāmi parāda kā strādā dzesēšanas sistēma:

VMS slaukšanas robots

Slaukšanas karuselis/zāle

Intereses un jautājumu gadījumā, lūdzu, kontaktējieties ar Delaval speciālistiem.

Jūsu Delaval

DeLaval blogs

Šeit Jūs varat izlasīt par DeLaval jaunumiem un ekspertu viedokļiem.

Loading...

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.